
- Απόθεμα: Μη Διαθέσιμο
- ΚΩΔΙΚΟΣ: 3252
- ΒΑΡΟΣ: 0.10
- SKU: 3252
Aftershave Balm - Iced Tea
Το ίδιο άρωμα στο σαπούνι ξυρίσματος WhollyKaw Iced Tea στο βάλσαμο μετά το ξύρισμα.
Βούτυρο μάνγκο και βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με έλαιο σπόρων σταφυλιού, έλαιο αργκάν, λάδι από σπόρους λιβαδιού και βοτανικά εκχυλίσματα για να καταπραΰνουν το δέρμα μετά το ξύρισμα.
Δεν περιέχει μενθόλη. Το Dragon’s Blood είναι ένα υδρογλυκολικό εκχύλισμα που λαμβάνεται από το λατέξ του δέντρου Croton Lechleri, με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για θεραπείες περιποίησης δέρματος.
Το Dragon’s Blood προσφέρει αντιφλεγμονώδη και επουλωτικά αποτελέσματα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Taspine και Πολυφαινόλες.
Προειδοποίηση: Διακόψτε τη χρήση εάν υπάρχει αντίδραση ή εάν ερεθιστεί.
Συστατικά: Water, Mango Butter, Shea Butter, Grapeseed Oil, Argan Oil, Meadowform Seed Oil, Emulsifying Wax, Glycerin, Propanediol, Croton Lechleri Resin Powder, Willowbark Extract, Edelweiss Extract, Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid