
- Απόθεμα: Διαθέσιμο
- ΚΩΔΙΚΟΣ: 3319
- ΒΑΡΟΣ: 0.22
- SKU: 3319
Aftershave Lotion - Scarn
Περιγραφή: Εμπνευσμένο από μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές εκπομπές και το Sauvage του Christian Dior. Δεχόμαστε αιτήματα για αυτό το άρωμα εδώ και χρόνια.
Αν δεν είστε εξοικειωμένοι, είναι ένα φρέσκο, πικάντικο, ξυλώδες άρωμα με νότες από πιπέρι, περγαμόντο, λεβάντα, βέτιβερ, γεράνι, πατσουλί, κέδρο και λάβδανο.
Συστατικά: Μετουσιωμένο αλκοόλ, Αμαμελίδα, Αρωματέλαιο, Αλόη, Γλυκερίνη, Hydrovance
Κανονική μενθόλη: Προειδοποίηση! Αυτό το προϊόν περιέχει μενθόλη που μπορεί να προκαλέσει κρύο ή αίσθημα καύσου. Εάν παρουσιαστεί ενόχληση, πλύνετε την πληγείσα περιοχή με σαπούνι και νερό και διακόψτε τη χρήση.
Glacial Menthol: Προειδοποίηση! Αυτό το προϊόν περιέχει υψηλά επίπεδα μενθόλης που μπορεί να προκαλέσει κρύο ή αίσθημα καύσου. Εάν παρουσιαστεί ενόχληση, πλύνετε την πληγείσα περιοχή με σαπούνι και νερό και διακόψτε τη χρήση.