
- Απόθεμα: Διαθέσιμο
- ΚΩΔΙΚΟΣ: 3212
- ΒΑΡΟΣ: 0.12
- SKU: 3212
Aftershave Lotion - Sandhurst
Το ίδιο άρωμα στο σαπούνι ξυρίσματος WhollyKaw Sandhurst σε μετά το ξύρισμα με το Dragon’s Blood. Fermone splash σύνθεση με πράσινο τσάι, αγγούρι, χαμομήλι και φερομόνες για θρέψη και ελκυστικότητα του δέρματος.
Προφίλ αρώματος: Νότες από τζίντζερ, καπνό, δαμάσκηνο, γαρύφαλλο, σπόρος τόνκα, κέδρος, βέτιβερ, βενζόη και βανίλια.
Το Dragon’s Blood είναι ένα υδρογλυκολικό εκχύλισμα που λαμβάνεται από το λατέξ του δέντρου Croton Lechleri, με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για θεραπείες περιποίησης δέρματος.
Το Dragon’s Blood προσφέρει αντιφλεγμονώδη και επουλωτικά αποτελέσματα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Taspine και Πολυφαινόλες. Περιέχει αλκοόλ και μενθόλη.
Προειδοποίηση: Διακόψτε τη χρήση εάν υπάρχει αντίδραση ή εάν παρουσιαστεί ερεθισμός.
Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε σε φρεσκοξυρισμένο δέρμα.
Συστατικά: Alcohol, Water, Glycerin, Menthol, Propanediol, Croton Lechleri Resin Powder, d-Panthenol, Coleus Forskohlii Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance, Linalool, Eugenol, Coumarin