Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ειδικό Καθαριστικό Ξυραφιων - Blador - For Him 100ml

Ειδικό Καθαριστικό Ξυραφιων - Blador - For Him 100ml
Ειδικό Καθαριστικό Ξυραφιων - Blador - For Him 100ml
 • Απόθεμα: Διαθέσιμο
 • ΚΩΔΙΚΟΣ: 3107
 • ΒΑΡΟΣ: 0.10
 • SKU: 3107
3,45€

Τι προσφέρει και πώς η καινοτομία της BLADOR ήρθε για να επιλύσει τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά το ξύρισμά μας.

Γνωρίζουμε ήδη πως ένας βαθύς καθαρισμός των λεπίδων τόσο της ξυριστικής μηχανής όσο και των απλών ξυραφιών βοηθά στην αντιμετώπιση της βρωμιάς που έχει συσσωρευτεί, η οποία δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου.

Υγρό, ελαφρώς αλκαλικό απολυμαντικό για καθαρισμό ξυραφιών

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές καθαριστικές και απολυμαντικές ιδιότητες  
 • Κατάλληλο για χειρωνακτικό καθαρισμό   
 • Ιδιότητες:  • DVG - Registered
 • Συμβατότητα  µε υλικά:
 • Το BLADOR είναι, συμβατό µε μέταλλα , ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο, μέταλλα µε επικαλύψεις 
 • Πλαστικά   PE, ΡΡ, σκληρό PVC, ΡΤFE, PVDF

ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ ΣΟΥ?

1.Το ξυράφι διαρκεί τουλάχιστον 15 φορές περισσότερο.

 • Ο τρόπος που ξυριζόμαστε μέχρι τώρα είναι να χρησιμοποιούμε αφρό κλπ., ζεστό νερό και ένα ξυράφι από 1 έως 5 λεπίδες. Κατά την διάρκεια του ξυρίσματος ξεπλένουμε το ξυράφι και το χτυπάμε στο σμάλτο του νιπτήρα ώστε να καθαρίσει από αφρό και τρίχες.
 • Παρόλα αυτά το ξυράφι μας ΔΕΝ καθαρίζει τελείως ούτε από την ορατή ούτε από την αόρατη βρωμιά. Επίσης, από το πρώτο κιόλας χτύπημα του ξυραφιού στο νιπτήρα έχουμε στομώσει τις λεπίδες του ξυραφιού.
 • Με την χρήση του BLADOR η ορατή και αόρατη βρωμιά δεν αποτελούν πλέον κίνδυνο για την υγεία μας αφού διατηρώντας το ξυράφι μας μέσα στο BLADOR είμαστε σίγουροι ΠΑΝΤΑ ότι είναι εντελώς ασφαλές και καθαρό.
 • Επίσης δεν απαιτείται πλέον χτύπημα στον νιπτήρα που χαλάει τις λεπίδες διότι η ειδική φόρμουλα του BLADOR :

2. Γιατί δεν μπερδεύεται το ξυραφάκι με τα καινούρια???


Λόγω του περιορισμένου χρόνου που διαθέτουμε στην σημερινή εποχή αρκετές φορές αφήνουμε το ξυραφάκι που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει στον ίδιο χώρο (συρτάρι, ντουλάπι….) με τα καινούρια ξυραφάκια. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να ξυριστούμε είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε ποιο ξυραφάκι είναι καινούριο και ποιο χρησιμοποιημένο και πόσες φορές. Συνήθως αν εντοπίσουμε το ένα από τα πέντε ότι είναι χρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα δεν θυμόμαστε πόσες φορές το έχουμε χρησιμοποιήσει και αν κόβει, αποφασίζουμε να πετάξουμε το χρησιμοποιημένο και να πάρουμε ένα καινούριο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πετάμε το ξυράφι που θα μπορούσε να κόβει καλά ακόμα και μετά από δυο-τρία ξυρίσματα.
Με το blador το χρησιμοποιημένο ξυράφι είναι πάντα μέσα στο ειδικό δοχείο άρα αποκλείεται να μπερδευτεί με τα υπόλοιπα. 3.Πως το blador αφαιρεί τις τρίχες από το ξυράφι?

Τα ξυραφάκια αποτελούνται  από μια εως πέντε λεπίδες. Το κενό ανάμεσα στις λεπίδες είναι πάρα πολύ μικρό.  Με την χρήση αφρού, τζελ ξυρίσματος και το ειδικό σφουγγαράκι εμποτισμένο με  τζελ που φέρουν τα ξυραφάκια, σε συνδυασμό με τις κομμένες τρίχες και σωματικά  κύτταρα δημιουργούν ένα σύμπλεγμα τύπου επιχρίσματος (σοβάς) το οποίο είναι πολύ  δύσκολο να αφαιρεθεί όλο με το ξέπλυμα. Η ειδική φόρμουλα τoy blador διαλύει  χημικά τον αφρό η την κρέμα και τα σωματικά κύτταρα ώστε οι τρίχες του ξυραφιού  να αποκολλώνται και να καθιζάνουν στον πυθμένα του περιέκτη.

4. ΟΞΕΙΔΩΣΕΙΣ

Όπως είναι γνωστό τα ξυράφια μετά την χρήση τους τα αφήνουμε ή  στο συρτάρι ή στο μπάνιο μας με το πλαστικό κάλυμμα της κεφαλής τους. Το κάλυμμα  της κεφαλής δεν είναι αεροστεγές και σε συνδυασμό με το σφουγγαράκι του ξυραφιού  παραμένει μεγάλη ποσότητα υγρασίας στις λεπίδες. Αυτό σε συνδυασμό  με το  οξυγόνο της ατμόσφαιρας προκαλεί οξείδωση της λεπίδας. Επειδή το ξυράφι  παραμένει εμβαπτισμένο στην ειδική φόρμουλα του BLADOR δεν έρχεται σε επαφή με  το ατμοσφαιρικό οξυγόνο, άρα δεν προκαλεί οξειδώσεις.

Οδηγίες χρήσης του προϊόντος:

  Για ξυραφάκια

 • Μετά από κάθε ξύρισμα, ξέπλυνε το ξυράφι με νερό και αποθήκευσε το πάντα  μέσα στο BLADOR.
 • Πριν από κάθε ξύρισμα, βγάλε το ξυράφι σου από το BLADOR και ξέπλυνε  το.
 • Μετά από 30 μέρες ανανέωσε το BLADOR. Δεν περιέχει αλκοόλ
 • Καθαρίζει τις λεπίδες  
 • Γεμίζει τα κενά που προϋπάρχουν κατά την επεξεργασίας του μετάλλου της   κατασκευής των λεπίδων.

ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ BLADOR

 Πώς γεννήθηκε η ιδέα του BLADOR:

Η αφορμή ήμασταν εσείς και εμείς που στην ανάγκη μας να διατηρήσουμε καθαρές και καινούργιες τις λεπίδες των ξυραφιών καταφεύγαμε σε διάφορες άσκοπες κινήσεις. Μετά από διάφορους πειραματισμούς το πρόβλημα παρέμενε το ίδιο. Βρώμικες, γεμάτες τρίχες λεπίδες ξυραφιών και ξυριστικών μηχανών τις οποίες πετούσαμε στα σκουπίδια και αγοράζαμε καινούριες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και φυσικά αποτέλεσμα αυτού ήταν να ξοδεύουμε και πολλά περισσότερα χρήματα, να ρυπαίνουμε το περιβάλλον και να καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια. Για αρκετό χρόνο ψάχναμε την εταιρεία και το προϊόν που θα έλυνε το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο. Δεν το βρήκαμε πουθενά. Έπρεπε να ήμασταν εμείς αυτοί που θα αλλάζαμε τον κόσμο στην περιποίηση του ξυρίσματος.

 Για αρκετό καιρό προχωρήσαμε σε ενέργειες για να επιβεβαιώσουμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς μέχρι τώρα το είχατε και εσείς. Τα αποτελέσματα των ερευνών μας έκαναν να δράσουμε τάχιστα αφού η ανάγκη για την περιποίηση του ξυρίσματος ήταν ακόμη μεγαλύτερη απ’ ότι φανταζόμασταν. Με την βοήθεια έμπειρων επιστημόνων, την διάθεση για αλλαγή προς το καλύτερο και την απόλυτη αγάπη προς τον άνθρωπο και τον πλανήτη μας δημιουργήσαμε το πρώτο προϊόν καθαρισμού λεπίδων στην ιστορία της αγοράς. Καταφέραμε λοιπόν να δημιουργήσουμε την φόρμουλα η οποία διατηρεί τις λεπίδες των ξυραφιών και ξυριστικών μηχανών απόλυτα καθαρές, σαν καινούργιες για πάντα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι πλέον έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύουμε τα ξυραφάκια μας με ασφάλεια χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία υποδοχής των ξυραφιών και λεπίδων ξυριστικών μηχανών. Πληροφορίες για το BLADORTo BLADOR είναι σχεδιασμένο κατάλληλα για να διατηρεί τα ξυραφάκια σου καθαρές, σαν καινούριες ακόμα και μετά από πάρα πολλές χρήσεις.

Η ειδική φόρμουλα με καθαριστική δράση καθαρίζει και απομακρύνει όλες τις τρίχες και κάθε οργανική ύλη από τις λεπίδες και με αυτόν τον τρόπο είσαι σίγουρος ότι το ξύρισμα σου είναι ασφαλές.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha