Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ξυριστική Μηχανή - Muhle Traditional - R 41 Twist, Open Comb

Ξυριστική Μηχανή - Muhle Traditional - R 41 Twist, Open Comb
Ξυριστική Μηχανή - Muhle Traditional - R 41 Twist, Open Comb
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 0316
  • ΒΑΡΟΣ: 0.20
  • SKU: 0316
49,00€

Ξυράφι Ασφαλείας Ανοιχτού Τύπου Traditional R 41 Twist

Ξυράφι ασφαλείας από την MUHLE, ανοιχτού τύπου, λαβή από χρώμιο – κλασσική λεπίδα.

Το νέο ξυράφι ασφαλείας MUHLE R41 Twist με μηχανική ακρίβεια και υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό: Το καπάκι του ξυραφιού μπορεί να απελευθερωθεί με μια απλή συστροφή του μικρού τροχού στο τέλος της λαβής. Η ανοικτή χτένα δοντιών παραμένει σταθερά συνδεδεμένη στη λαβή. Οι χρησιμοποιημένες λεπίδες μπορούν στη συνέχεια να αφαιρεθούν με ασφάλεια και να αντικατασταθούν με καινούργιες. Το R41 Twist θα είναι το αγαπημένο όλων αυτών που τους αρέσει το υγρό ξύρισμα, που προτιμούν το ελαφρώς βαρύτερο μοντέλο και ένα ισχυρό ξυράφι ασφαλείας. Το μοντέλο αυτό ταιριάζει επίσης με τα RHM SR και RHM SR SET και δέχεται τις λεπίδες ξυριστικής μηχανής MUHLE K1. Το ξυράφι ασφαλείας  με τη σειρά δοντιών προορίζεται για άντρες με πυκνά, δυνατά γένια ή για αυτούς που προτιμούν να έχουν γένια 3 ημερών.

Το Υλικό - Χρώμιο:

Χωρίς το χρώμιο ο κόσμος δεν θα ήταν το ίδιο λαμπερός! Στο φινίρισμα που χρησιμοποιείται για τα αξεσουάρ υγρού ξυρίσματος, επιδεικνύει την καλύτερη ποιότητα του κάθε προιόντος: Το υλικό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, μακράς διαρκείας και έχει μια πολυτελή, δελεαστική λάμψη. Αυτό που το κάνει να διαφέρει, είναι πως αναδυκνύει την καλύτερή εκδοχή των χρωμάτων και σχημάτων κάθε υλικού.

Κεφαλή Ξυραφιού Ασφαλείας - Ανοιχτού Τύπου:

Τα ξυράφια ασφαλείας ανοιχτού τύπου απαιτούν λίγη περισσότερη προσοχή και σεβασμό στην αρχή. Μετά από μία σύντομη περίοδο εξοικείωσης, και καθοδήγησης από σταθερό χέρι, χαρίζει ένα πολύ αποτελεσματικό ξύρισμα μεγάλης διάρκειας. Αυτού του τύπου τα ξυράφια σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτούς που αγαπούν το υγρό, βρεγμένο ξύρισμα. Χάρη στην ειδική κατασκευή τους, που δημιουργεί μια ξεχωριστή γωνία στην λεπίδα, ένα τέτοιο μοντέλο επιτρέπει ένα ενεργητικό, πολύ άμεσο ξύρισμα. Ο συνδυασμός του ανοιχτού τύπου ξυραφιού και της λεπίδας εξασφαλίζει σταθερότητα και ακρίβεια. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το μήκος των γενιών και την πυκνότητα τους. Όταν ξεκινάτε το ξύρισμα, περνάτε το ξυραφάκι κατά μήκος του δέρματος χωρίς να ασκείτε πίεση. Στην δεύτερη κίνηση, το κάνετε από την αντίθετη φορά.

Οδηγίες Χρήσης:

Το να ξυρίζεσαι με ξυράφι ασφαλείας απαιτεί λίγη εξάσκηση. Το δέρμα, επίσης, χρειάζεται λίγο χρόνο να συνηθίσει. Ενυδάτωσε την περιοχή που υπάρχουν γένια, προτιμώμενο το ζεστό νερό, και σαπούνισε διεξοδικά με ένα πινέλο. Όσο περισσότερο σαπουνίζεις, τόσο πιο απαλές θα κάνεις τις τρίχες για να μπορούν να κοπούν. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποίησε μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα ξυρίσματος ή σαπούνι καθώς αυτό θα επιτρέψει στη λεπίδα να γλιστράει ευκολότερα στο δέρμα. Σιγουρέψου ότι η κεφαλή ξυρίσματος και η λαβή είναι καλά τοποθετημένες μεταξύ τους, αλλά σφίξε την κεφαλή τόσο ώστε να μπορεί να ξεβιδωθεί χωρίς πολύ προσπάθεια. Αυτό εξασφαλίζει ότι το ξυράφι “ξεκουράζεται” υπό σωστή γωνία. Τώρα όσα αφορούν το ξύρισμα, κράτα το ξυράφι ασφαλείας σε οξεία γωνία (περίπου 30 μοιρών) από το δέρμα. Ξεκινά με τα μάγουλα και επίτρεψε στο ξυράφι να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα, χωρίς πολύ πίεση. Πάντα να ξυρίζεσαι  από την κατεύθυνση που μεγαλώνουν τα γένια. Έπειτα ξυρισε το λαιμό, τεντώνοντας  το δέρμα με το ελεύθερο χέρι. Μην αποθαρρυνθείς από μικρά κοψίματα και γδαρσίματα. Όταν εξοικειωθείς με το ξυράφι, θα συμβαίνουν σπάνια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha