ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ - CAPTAIN FAWCETT - JIMMY NIGGLES ESQ: THE MILLION DOLLAR 10ML / 33.oz

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ - CAPTAIN FAWCETT - JIMMY NIGGLES ESQ: THE MILLION DOLLAR 10ML / 33.oz

CAPTAIN FAWCETT-ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ JIMMY NIGGLES ESQ. THE MILLION DOLLAR, 10 ML

Για να δημιουργήσει αυτήν την ξεχωριστή συνταγή ο Captain Fawcett έχει συνεργαστεί με τον σύντροφο στις περιπέτειες του κ.Jimmy Niggles, τον ιδρυτικό πρέσβη του Beard Season και δημιουργό του πρώτου στον κόσμο Million Dollar λαδιού για γένια.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός από έλαια που εμπλουτίζουν την ζωή θα σας κάνει τα γένια σας να νιώθουν σαν ένα εκατομμύριο δολάρια. Φτιαγμένο με φρέσκα αρώματα του ωκεανού και γήινες ρητινώδης νότες και έχοντας για κορυφαίες νότες ένα γοητευτικό λουλουδένιο άρωμα κίτρου, η μόνη προσθήκη που έκρινε κατάλληλη ο Captain Fawcett ήταν οι απόλυτα πολυτελής νιφάδες χρυσού 23 καρατίων.

Ένας χαιρετισμός για τον σύγχρονο άντρα.

 Εφαρμογή

 Ανακινήστε και μοιράστε λίγες σταγόνες στις παλάμες σας και τρίψτε τες την μια στην άλλη. Αυτό θα διαλύσει όποιες νιφάδες χρυσού υπάρχουν πριν τοποθετήσετε το λάδι στα γένια σας. Χτενίστε απαλά τα γένια σας για ένα φινίρισμα Ενός Εκατομμυρίου Δολαρίων. Φτιαγμένο σε μικρές παρτίδες, παρέχεται σε γυάλινο μπουκάλι με γυάλινο σταγονόμετρο με λαστιχένιο καπάκι για ακρίβεια στο μοίρασμα. 10 ml

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Προσφορά WEB: 15,95€
  • (H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%)