MUHLE TRADITIONAL Gift Set

MUHLE TRADITIONAL Gift Set

TRADITIONAL - Gift Set TRADITIONAL from MUHLE

 Το σετ περιλαμβάνει :

 • Πινέλο ξυρίσματος με Silvertip Fibre® (31 M 106),λαβή κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ρητίνη με μεταλλικούς επιχρωμιωμένους τόνους

Ξυράφι με closed comb (R 106)

• Λεπίδες της MUHLE (2 x 10)

 • Πετσέτα ξυρίσματος (1 τεμάχιο)

Το υλικό- υψηλής ποιότητας ρητίνη Η υψηλής ποιότητας ρητίνη είναι ένα συνθετικό υλικό, η επιφάνεια του οποίου είναι επεξεργασμένη και ραφιναρισμένη. Το υλικό αυτό είναι ιδανικό για πολυτελή αξεσουάρ καθώς επιτρέπει μια ευρεία άποψη μοντέρνου και κλασικού ντιζάιν σε πολλά ελκυστικά χρώματα. Αρχικά, επισημαίνεται πως το βασικό σχήμα του πινέλου και του ξυραφιού παράγεται από συμπαγείς ράβδους. Στην συνέχεια, κάθε κομμάτι γυαλίζεται σε διάφορα στάδια, έτσι ώστε η επιφάνεια του να πάρει αυτήν την ξεχωριστή λάμψη. Η διαδικασία επεξεργασίας χαρίζει στα μοντέλα αυτήν την ευχάριστη αίσθηση καιρό κλειδώνει την ομορφιά τους για πολλά πολλά χρόνια. Το χρώμιο που χρησιμοποιείται στο τέλος της επεξεργασίας δίνει τις καλύτερες του ιδιότητες : το υλικό είναι ανθεκτικό στην σκουριά, με μεγάλη διάρκεια και με πολυτελή, ελκυστική λάμψη.

 Brushhead - Silvertip Fibre®

Οι υψηλής ποιότητας συνθετικές ίνες αντιπροσωπεύουν έναν κόσμο δικής μας επινόησης. Η εταιρεία προσφέρει μια συνθετική, premium ποιότητα της οποίας τα υλικά χαρακτηριστικά είναι όμοια με αυτά της φυσικής τρίχας. Η πλειοψηφία των πελατών πιστεύει μάλιστα πως αυτήν η ποιότητα προσφέρει στην πραγματικότητα καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή από την φυσική τρίχα. Η Silvertip Fibre® είναι πολύ απαλή στο τελείωμα και πιο σταθερή από την φυσική τρίχα. Αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν μια ευχάριστη, μαλακή αίσθηση στο δέρμα καθώς απλώνεται πάνω του ο αφρός ξυρίσματος, χωρίς οι τρίχες του πινέλου να χάνουν την σταθερότητα τους. Στην καθημερινή χρήση, οι χειροποίητες ίνες είναι λιγότερο ευαίσθητες από την φυσική τρίχα καθώς στεγνώνουν γρηγορότερα και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στα σαπούνια και τις κρέμες ξυρίσματος. Οι εντελώς vegan ίνες είναι επίσης ευκολότερες στην χρήση από την φυσική τρίχα καθώς παράγουν έναν ιδιαίτερα κρεμώδη και πλούσιο αφρό, ακόμη και με μικρή ποσότητα από σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος .

 Η κεφαλή - Classic blade

Για γενιές ολόκληρες, το ξυράφι ασφαλείας θεωρούνταν κλασικό και πως μπορεί να ξυρίσει ακόμη και δύσκολες γωνίες με ακρίβεια. Για πολλούς, εξαρτάται από το ξυραφάκι. Το συγκεκριμένο, έχει ιδανικό styling που ταιριάζει πλήρως στο ντιζάιν των προϊόντων της MUHLE. Ακόμη και αν η ανοιχτή λεπίδα απαιτεί λίγο σεβαστό στην αρχή. Με τα σπουδαία μια μικρή εξοικείωση και με οδηγό τον σταθερό σας χέρι, το ξυράφι αυτό δίνει ένα ακριβές και με διάρκεια αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα του είδους του, αυτό το ξυράφι δεν αλλάζει θέση και δεν μετακινείται, οι λεπίδες αντικαθίστανται εύκολα και υπάρχουν στο εμπόριο.

 Λεπίδες από την MUHLE

• 10 τεμάχια πακέτο της MUHLE με διπλή κεφαλή

 • Κουτάκι με 10 ανοξείδωτες λεπίδες

• Κατάλληλες για όλα τα ξυραφάκια

Πετσέτα ξυρίσματος από την MUHLE, waffle pique

Εφαρμόζοντας την ιεροτελεστία ξυρίσματος : ο καθένας που έχει ζήσει την εμπειρία ξυρίσματος από τον μπαρμπέρη του ξέρει πως η ικανοποίηση από την άψογη προετοιμασία ξεκινά με την τοποθέτηση μια ζεστής πετσέτας στην περιοχή του προσώπου. Οι πετσέτες ξυρίσματος της MUHLE φτιάχνονται από φίνο waffle pique ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Χάρη στην τετράγωνη κατασκευή από βαμβάκι, η πετσέτα απορροφά μεγάλη ποσότητα υγρασίας και διατηρεί την θερμότητα κατά την διάρκεια του ξυρίσματος. Μετά το ξύρισμα, το απαλό υλικό της κακομαθαίνει το δέρμα για άλλη μια φορά.

ΚΙΤ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΙΤ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΙΤ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Προσφορά WEB: 103,00€
  • (H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%)