ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 59 €
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2416007114

Ανδρικά επαγγελματικά προϊόντα styling για κάθε τύπο μαλλιών.

29/09/2023
από TheTwoBarbers.com

Γιατί να χρησιμοποιήσω επαγγελματικά προϊόντα Styling;

Η χρήση επαγγελματικών προϊόντων styling έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προϊόντα που βρίσκει κανείς στο εμπόριο.

Αν και κάθε περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετική, ορισμένοι λόγοι που μπορούν να δικαιολογήσουν την προτίμηση επαγγελματικών προϊόντων styling περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. Ποιότητα και απόδοση:

Τα επαγγελματικά προϊόντα συχνά παρουσιάζουν υψηλότερη ποιότητα συστατικών και μεγαλύτερη απόδοση από ό,τι τα προϊόντα του εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα στο styling των μαλλιών, όπως πιο δυνατό κράτημα, αντοχή στην υγρασία και προστασία από τη θερμότητα.

 1. Προσαρμοσμένη φροντίδα:

Τα επαγγελματικά προϊόντα σχεδιάζονται για να προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα για διάφορους τύπους μαλλιών. Εάν έχετε ιδιαίτερες ανάγκες ή προβλήματα με τα μαλλιά σας, τα επαγγελματικά προϊόντα μπορούν να προσφέρουν καλύτερες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

 1. Εμπειρία και γνώση των επαγγελματιών:

Οι επαγγελματίες κομμωτές και στυλίστες συνήθως επιλέγουν να χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα γιατί έχουν εμπειρία και γνώση για την απόδοση και τις ιδιότητες των προϊόντων αυτών. Μπορούν να σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας και να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

 1. Προστασία των μαλλιών:

Ορισμένα επαγγελματικά προϊόντα περιέχουν συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα των συσκευών styling, όπως σίδερα ίσιωματος ή πιστολάκια. Αυτό μπορεί να μειώσει τη ζημιά και το σπάσιμο της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας styling.

Φυσικά, η επιλογή μεταξύ επαγγελματικών προϊόντων styling και προϊόντων του εμπορίου εξαρτάται από τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του καθενός. Ωστόσο, η χρήση επαγγελματικών προϊόντων μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας και της εμφάνισης των μαλλιών σας.

 

Clay / Πηλός

 

Τι είναι το Clay / Πηλός ως προϊόν Styling, για ποιους τύπους μαλλιών ενδείκνυται;

Το Clay είναι ένα προϊόν styling για τα μαλλιά που συνήθως παρουσιάζεται σε μορφή πηλού. Αυτό το είδος προϊόντος προσφέρει μεσαίο έως δυνατό κράτημα και ματ αποτέλεσμα, και συχνά περιέχει φυσικά συστατικά όπως άργιλος και κερί. Xρησιμοποιείται για να διαμορφώσει και να καθορίσει τα μαλλιά, δίνοντάς τους δομή και ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 Είναι κατάλληλο για διάφορους τύπους μαλλιών, αλλά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό σε ορισμένα:

 •  Λεπτά μαλλιά: Το clay μπορεί να προσθέσει όγκο και πυκνότητα σε λεπτά μαλλιά, καθώς και να προσφέρει κράτημα που διαρκεί

 

 • Κατσαρά μαλλιά: Το clay μπορεί να βοηθήσει στο να διαχωρίσετε και να διαμορφώσετε τα κατσαρά μαλλιά, προσφέροντας υφή και ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

 • Σγουρά μαλλιά: Το clay μπορεί να ελέγξει το φριζάρισμα και να προσφέρει κράτημα σε σγουρά μαλλιά, ενώ διατηρεί τις φυσικές κυματώσεις τους.

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα του πηλού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα και την πυκνότητα των μαλλιών, καθώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα του χρήστη. Συνιστάται να δοκιμάσετε διάφορα προϊόντα και να προσαρμόσετε την ποσότητα που χρησιμοποιείτε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πως χρησιμοποιούμε σωστά το Clay / Πηλός;

 Για να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα προϊόν Styling clay, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 Ξεκινήστε με στεγνά ή ελαφρώς υγρά μαλλιά. Το clay συνήθως δουλεύει καλύτερα σε στεγνά μαλλιά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ελαφρώς υγρά για πιο απαλό αποτέλεσμα.

 1. Πάρτε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας.Ανάλογα με το μήκος και τον τύπο των μαλλιών σας, μπορεί να χρειαστείτε λιγότερο ή περισσότερο προϊόν.
 2. Τρίψτε το ανάμεσα στις παλάμες σας για να ζεστάθει και να μαλακώσει. Αυτό θα κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη και θα εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος στα μαλλιά.
 3. Απλώστε το προϊόν στα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας ομοιόμορφα σε όλη την τρίχα, επικεντρώνοντας στις περιοχές που θέλετε να δώσετε σχήμα και κίνηση.
 4. Στυλάρετε τα όπως επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μια χτένα / βούρτσα για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας στο στυλ που σας αρέσει. Μπορείτε να προσθέσετε όγκο, να ξεχωρίσετε τις τούφες ή να δώσετε υφή, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 Αν χρειαστεί, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο προϊόν για ενίσχυση του κρατήματος ή για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στο styling.

Αφού ολοκληρώσετε το styling, το clay θα στεγνώσει και θα προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα με δομή και κράτημα. Ανάλογα με το προϊόν και την ποιότητα των μαλλιών, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα.