Τρόποι Πληρωμής

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.thetwobarbers.com διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1.1 Πληρωμή μέσο του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank.
Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.thetwobarbers.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής ή χρεωστικής καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας μέσω του Alpha ecommerce.
Το online σύστημα πληρωμών της Alpha Bank, δίνει τη δυνατότητα τπληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Σε περίπτωση που η πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

1.2 Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης χρεώνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

1.3 Μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στην υπηρεσία της Paypal.
Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.  

1.4 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.  

ΤΡΑΠΕΖΑ : ALPHA BANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ : 300002330001968
IBAN ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΟ eBANKING : GR7901403000300002330001968
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΑΠΕΖΑ :ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ : 6661108437845
IBAN ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΟ eBANKING :GR9301716610006661108437845
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ